2130473494 6946434604 Θράκης 65 - Ταύρος Αττικής kosmosolives@gmail.com
 
 
 
 
Kosmos Olives & Oil
Delivery - Ελιές - Λάδι | Ταύρος Αττικής
 
 

Καλωσορίστε στην Kosmos Olives & Oil!

 

Με υπερηφάνεια παρουσιάζουμε την Kosmos Olives & Oil, μια επιχείρηση με έδρα την όμορφη πόλη της Αθήνας. Αφοσιωμένοι στην ποιότητα και την αυθεντικότητα, είμαστε αφοσιωμένοι στο να προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα ελιάς και ελαιόλαδου στους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο.

 

Η Kosmos Olives & Oil ξεχωρίζει για την ποικιλία των προϊόντων μας και την εξαιρετική ποιότητα που προσφέρουμε. Καλύπτουμε ένα ευρύ φάσμα αναγκών, από το λιανικό έως το χοντρικό εμπόριο, επιδιώκοντας να παρέχουμε τα προϊόντα που καλύπτουν τις προσδοκίες και τις ανάγκες των πελατών μας.

 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
Το ελαιόλαδο αποτελεί τον θησαυρό της μεσογειακής διατροφής και στη Kosmos Olives & Oil, παρουσιάζουμε μια ποικιλία εξαιρετικών παραγωγών ελαιολάδου. Κάθε σταγόνα αποτελεί την προσπάθεια των εξειδικευμένων παραγωγών μας, που επιλέγουν τις καλύτερες ποικιλίες ελιών και χρησιμοποιούν παραδοσιακές μεθόδους συλλογής και εκχύλισης. Το αποτέλεσμα είναι ένα ελαιόλαδο υψηλής ποιότητας, με εκλεπτυσμένη γεύση και αρώματα που αγκαλιάζουν τις αισθήσεις.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΕΛΙΑΣ
Οι ελιές μας προέρχονται από επιλεγμένους αγρότες και φυτείες που αγαπούν και σέβονται τη γη και τη φύση. Επιλέγονται με προσοχή και συλλέγονται κατάλληλα, διατηρώντας τη φυσική τους αίγλη και γεύση. Από τις παραδοσιακές ελιές Καλαμών και  Αμφίσσης μέχρι τις πιο σύγχρονες ποικιλίες, προσφέρουμε μια πλούσια ποικιλία ελιών για κάθε γευστική προτίμηση.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ
 

ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΕΛΙΑΣ
 
 

ΠΑΣΤΑ ΕΛΙΑΣ
 
 

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
 
 
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ